Život P. Martina Františka Vícha - Dvořáková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce zachycuje život P. Martina Františka Vícha chronologicky od narození, přes studia, věznění, příchod na dobršskou faru, až do jeho smrti. Snaží se poskládat jak jeho životní osud, tak ukázat pohled na dobu politických procesů a komunistické normalizace.
The life of the priest Martin František Vích
Keywords: P. M. F. Vích; církev v období totality; petrini; dobršská farnost; Priest M. F. Vích; Catholic Church in the totality; petrins; parish of Dobrš