Hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané organizaci - Vašková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané organizaci a zlepšení tohoto systému. Práce analyzuje spokojenost se systémem hodnocení a odměňování za pomoci dotazníků pro zaměstnance. v závěru práce jsou doporučeny a navrženy změny na vylepšení tohoto systému, které vedou k větší spokojenosti a motivaci zaměstnanců.
The Evaluation and Remuneration of Employees in a Selected Organization
Keywords: Řízení lidských zdrojů; systém hodnocení; odměňování; zaměstnanci.; Human resource management; evaluation system; remuneration; employees.