Metody projektového managementu a jejich využití při tvorbě eventu - Tomšová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá metodami projektového managementu, které by se daly využít při tvorbě eventu, a to ve všech jeho fázích - tedy od plánování, přes realizaci, až po konečné zhodnocení. Závěr práce obsahuje analýzu popisovaných metod, návrh konkrétního eventu pro společnost ICE´N´GO a nakonec směrnici, kterou lze využít při tvorbě eventů.
Methods of project management and their use in the event management
Keywords: Projektový management; event management; metody; fáze projektového managementu; ICE´N´GO!; Project management; event management; methods; phases of the project management; ICE´N´GO