Prohlubování prosociální a ekologické výchovy skrze výtvarnou hru na letním táboře - Štěpánková, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na ekologickou výchovu prostřednictvím výtvarné činnosti. Práce je rozdělena na dvě části ? teoretickou a praktickou. Teoretická část definuje a popisuje pojmy ekologická výchova, prosociální výchova, výtvarná hra, umění jako hra, motivace, kreativita, reflexe, projekt, klíčové kompetence. Tato část práce tvoří vědeckou základnu pro praktickou část. Praktickou část tvoří projekt představující prohlubování prosociální a ekologické výchovy skrze výtvarnou hru na letním táboře.
Deepening elements prosocial and enviromental education through art game at summer camp
Keywords: Ekologická výchova; prosociální výchova; výtvarná hra; kreativita; motivace; projekt; klíčové kompetence; letní tábor.; Environmental education; prosocial education; art play; creativity; motivation; project; key competencies; summer camp.