Fyzikální praktikum - elektronická podpora výuky - Grill, František (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá podporou výuky předmětu fyzikální praktikum. V první části práce jsou popsány základní znalosti, vědomosti a podrobné návody pro tvorbu a zpracování protokolů z měření. V druhé části práce jsou rozčleněny jednotlivé úlohy do oblastí fyziky ? Mechanika a termika, Elektřina a magnetismus, Kmity, vlnění a optika, Elektronika, Atomová fyzika a Speciální měření. Třetí část obsahuje stručný popis vytvořených www stránek, jejich organizace a obsah.
Physical practicum - electronic support of education
Keywords: Výuka; Fyzikální praktikum; Fyzika; Protokol; Oblasti fyziky; Mechanika; Termika; Elektřina; Magnetismus; Kmity; Vlnění; Optika; Elektronika; Atomová fyzika; Speciální měření.; Teaching; Physical Laboratory; Physics; Protocol; Physics; mechanics; Thermal Physics; Electricity; Magnetism; Oscillations; Waves; Optics; Electronics; Atomic Physics; Special measurements.