Zhodnocení věrnostního programu a možnosti dalšího rozšíření tohoto programu v lékárnách ALMA - Skálová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce byla zpracována na téma: Zhodnocení věrnostního programu a možnosti rozšíření tohoto programu v lékárnách ALMA. Cílem této práce bylo zhodnocení věrnostního programu v Lékárně ALMA a navržení možností dalšího rozšíření do partnerských lékáren ALMA. Praktická část bakalářské práce byla rozdělena do tří částí. V první části bylo provedeno zhodnocení věrnostního programu pomocí interních dat získaných z prodejního systému a z pohovorů s pracovníky lékárny. V další části byl proveden marketingový výzkum mezi zákazníky lékárny. Dotazníkové šetření zjišťovalo, jak často zákazníci navštěvují lékárnu, zda jsou spokojeni a za jakých podmínek by pravidelně nakupovali v lékárně ALMA. V třetí fázi této práce byly navrhnuty možnosti rozšíření tohoto programu v Lékárně ALMA a v partnerských lékárnách ALMA.
Evaluation of the Loyalty Program and the Possibility of Further Expansion of this Program in Pharmacies ALMA
Keywords: podpora prodeje; věrnostní program; zákazník; sales promotion; loyalty program; customer