iOS Forenzní analýza iPad, iPhone, iPod - Plachotňuk, Artem (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce "iOS Forenzní analýza iPad, iPhone, iPod" se zabývá problematikou forenzní analýzy mobilních zařízení s operačním systémem iOS. V této práci bude popsán operační systém iOS a specifika zařízení s tímto operačním systémem. Dále budou popsány možnosti a omezení, které mají tyto zařízení ve vztahu k forenzní analýze. Tyto zjištění budou následně demonstrovány na fyzickém zařízení a na jejich základě budou navrženy optimální postupy pro forenzní analýzu těchto zařízení a zjištěné informace budou vyhodnoceny.
iOS Forensic analysis for iPad, iPhone, iPod
Keywords: OS; iOS; forenzní analýza; Apple; souborový systém; zabezpečení systému; uživatelský kód; jailbreak; záloha; izolace zařízení; OS; iOS; forensic analysis; Apple; filesystem; systém security; passcode; jailbreak; backup; device izolation