Využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu - Buchtová, Tamara (Jihočeská univerzita, 2008)
Byl zanalyzován stav využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu a bylo zpracováno doporučení na zlepšení současného stavu marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu. Byl proveden kvantitativní výzkum formou písemného dotazování a kvalitativní výzkum formou případové studie. V případové studii byla prozkoumána situace vybraného maloobchodníka.
Using of Marketing Tools in Chosen Retail Subject
Keywords: marketing; kvantitativní výzkum; kvalitativní výzkum; malé a střední podniky; maloobchod; marketing; quantitative research; qualitative research; small and middle business; retail; customer