Principy analýzy neznámého vzorku zachyceného integrovaným záchranným systémem - Spourová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
V teoretické části práce bylo mým cílem shrnout aktuální dostupné informace o problematice analýzy neznámého vzorku od zachycení integrovaným záchranným systémem po samotnou analýzu ve Státním ústavu jaderné, chemické a biologické ochrany.V praktické části uvádím konkrétní vybraný příklad analýzy neznámého vzorku, kterému sloužily jako podklad materiály z archivu laboratoře Státního ústavu jaderné, chemické a biologické ochrany.
Principles of an analysis of an unknown sample catched by the integrated emergency system
Keywords: Analýza; IZS; Neznámý podezřelý předmět; SÚJCHBO; Terorismus; Analysis; IZS; Unknown suspicious subject; SUJCHBO; Terrorism