Řízení motivace a stimulace ve vybrané společnosti - Hospodářská, Monika (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení pracovní motivace a stimulace zaměstnanců ve společnosti RICHMONT - CZ a.s. V teoretické části jsou popsány základní pojmy a definice pracovní motivace, stimulace, motivačních a stimulačních prostředků. Praktická část je zaměřena na hodnocení pracovní motivace a stimulace ve firmě. Prostřednictvím dotazníkového šetření předloženého celkem 100 zaměstnancům byly získány informace o jejich pracovní motivaci a stimulaci. Na základě analýzy dat z dotazníkového šetření jsou výsledky statisticky zpracovány do tabulek a grafů. Na základě výsledků získaných statistickým zpracováním jsou vedení společnosti předložena opatření, doporučení a návrhy na zlepšení pracovní motivace a stimulace zaměstnanců.
Management of Work Motivation and Stimulation in a Selected Company
Keywords: motivace; stimulace; stimul; motiv; společnost; zaměstnanci; motivation; stimulation; incentive; motive; company; employees