Ekonomická efektivnost výstavby na zelené louce - Kudláčková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce pojednává o metodách hodnocení ekonomické efektivnosti výstavby na zelené louce. Práce je členěna na dvě části, na část teoretickou a část praktickou. Práce se skládá z 6 kapitol, včetně závěru a sumarizace v anglickém jazyce. První kapitola je tvořena úvodem práce, ve druhé kapitole je vymezen přehled řešené problematiky (literární rešerše) související s problematikou výstavby na zelené louce a ekonomické efektivnosti. V následujících kapitolách je uvedena charakteristika vybraného zájmového území (Jihočeský a Plzeňský kraj), cíl práce a metodika, řešení a výsledky práce. Poslední kapitolou této bakalářské práce je její závěr.
Economic efficiency of greenfields
Keywords: Brownfields; Greenfields; ekonomická efektivnost; náklady; výstavba; životní prostředí.; Brownfields; Greenfields; economic efficiency; costs; construction; environment.