Cenový mix ve vybraném podniku - Pavouková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem mé bakalářské práce je analyzovat proces cenové tvorby ve vybraném podniku. První část mé práce je zaměřena na teoretické poznatky o cenové tvorbě. V druhé části je pak provedena analýza a hodnocení procesu cenové tvorby v konkrétním podniku. Společnost ABC Trepka, s. r. o. věnuje největší pozornost kalkulacím cen, a proto je v druhá část práce zaměřena zejména na tuto problematiku.
Price mix in a chosen company
Keywords: Cena; kalkulace; ABC Trepka; Price; calculation; ABC Trepka