Implementace metody CLIL do výuky matematiky na druhém stupni ZŠ - Suchopárová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2012)
V bakalářské práci se zabývám tématem implementace obsahově a jazykově integrovaného vyučování do výuky matematiky na druhém stupni základní školy. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde je podrobněji popsána daná problematika a praktickou, kde je popsán proces vytváření výukových materiálů a následně samotná implementace a vyhodnocení. Materiály, podle nichž probíhala výuka, jsou součástí přílohy.
Implementation of the CLIL Method into Mathematic Lessons at Lower Secondary Level
Keywords: CLIL; výuka jazyků; matematika; obsahově a jazykově integrované vyučování; CLIL; languages teaching; mathematics; content and language integrated learning