Zahraniční obchod ČR se službami - Bláha, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Analýza zahraničního obchodu České Republiky se službami před a po vstupu do Evropské unie, jeho význam v rámci mezinárodních organizací, chrakteristika tohoto odvětví a vymezení nejdůležitějších exportérů a importérů.
International trade in services of Czech Republic
Keywords: zahraniční obchod; Evropská unie; Česká republika; mezinárodní organizace; jednotný vnitřní trh EU; pravidla světového obchodu; foreign trade; European Union; Czech Republic; international organizations; the EU internal market; world trade rules