Obchodní zástupci jako konkurenční výhoda na trhu se stavebninami - Trčová, Sabina (Jihočeská univerzita, 2019)
Podstatou bakalářské práce je zhodnotit vliv obchodních zástupců vybraného prodejce stavebnin na jeho úspěšnost a konkurenceschopnost. Na základě analýzy denních činností, náboru, vzdělávání prodejců, systému motivace, odměňování, procesu tvorby cenových nabídek a ostatních zjištěných poznatků aplikovaných ve vybraném podniku jsou zpracována doporučení pro ostatní firmy působící na trhu se stavebninami.
Sales Representatives as a Competitive Advantage in the Construction Materials Market
Keywords: obchodní zástupce; obchod; konkurence; trh se stavebninami; marketing; sales representative; sale system; competition; construction materials market; marketing