Analýza služeb cestovního ruchu v oblasti Novohradska - Šindelíř, Michal (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce analyzuje služby cestovního ruchu na území Novohradských hor a Novohradského podhůří a celkově charakterizuje potenciál cestovního ruchu v této oblasti. Cílem práce bylo navržení produktového portfolia a marketingový mix destinace vycházející z analýz destinace a terénního šetření. Důraz byl též kladen na zformulování pohledu na vývoj a propagaci mikroregionu.
Analysis of tourism services in the region Novohradsko
Keywords: Cestovní ruch; služby; analýza; dopravní infrastruktura; ubytovací zařízení; stravovací zařízení; destinace; marketingový mix.; Tourism; services; analysis; transportation; accommodation facilities; catering establishment; destination; marketing mix.