Řízení lidských zdrojů v poštovních službách - Mikešová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2010)
V bakalářské práci jsem se zabývala řízením lidských zdrojů v podniku Česká pošta, s.p. Cílem práce bylo zhodnotit jednotlivé postupy v řízení lidských zdrojů z hlediska konkurenceschopnosti na trhu práce. Zaměřila jsem se zejména na analýzu prováděných personálních činností, na spokojenost a motivaci zaměstnanců. Z provedené analýzy lze říci, že podnik oblast vedení lidí nezanedbává.
Human Resource Management within the postal services
Keywords: lidské zdroje; řízení; vzdělávání; péče; odměňování; human resources; management; education; care; remuneration