Scavenging na mrtvých bezobratlých v různých typech agrocenóz - Fiala, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce byla vytvořena jako grantová žádost o financování projektu, jež se zabývá trofickým významem a četností bezobratlých mrchožroutů živících se na mrtvých bezobratlých ve dvou modelových kulturních ekosystémech (louka a pole).
Scavenging on invertebrate carcass in different agricultural habitats
Keywords: Mrchožroutství; mrtvoly; tok energie; bezobratlí; predace; Scavenging; carcass; energy flux; invertebrates; predation