Analýza Darknetu se zaměřením na forenzní zkoumání - Rýc, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu DARKNETu se zaměřením na forenzní zkoumání. V práci jsou popsána protiprávní jednání vyskytující se v síti DARKNET a jejich možný způsob forenzního zkoumání. Jsou navrženy způsoby identifikace trestné činnosti, možnosti její dokumentace a analyzována možnost identifikace pachatele. Pomocí navržené metodiky je navrženo řešení kybernetické kriminality pro použití orgánů činných v trestním řízení.
Analyse the DARKNET with focus on forensic research
Keywords: Darknet; Tor; forenzní zkoumání; kyberkriminalita; Darknet; Tor; forensic research; cybercrime