Akademický vývoj studentů se specifickou poruchou učení na PF a ZF. - Stará, Amálie (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce nese název Akademický vývoj studentů s poruchou učení na Pedagogické a Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. V práci jde především o analýzu jednotlivých studijních programů a oborů v kontextu specifikace studijní zátěže, jejíž výsledek bude využit v rámci výzkumného projektu GA JU.
Academic development of students with learning disability at the Faculty of Education and Faculy of Agriculture.
-
Keywords: specifické poruchy učení; ADHD; terciární vzdělávání; studijní program; studijní obor; Jihočeská univerzita; Zemědělská fakulta; Pedagogická fakulta; particular defect of studying; ADHD; tertiary education; studying programme; studying field; University of South Bohemia; Faculty of Agriculture; Pedagogical Faculty