Tvorba a řízení marketingových distribučních cest - Mrkáčková, Bohdana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu a řízení marketingových distribučních cest v podmínkách konkrétního podniku. Základním pojmem pro tuto diplomovou práci je marketing, od kterého se dále odvíjí další důležité pojmy. Cílem práce je zhodnotit současnou tvorbu a řízení marketingových distribučních cest ve vybraném podniku. Na základě analýzy navrhnout vhodná opatření na zlepšení. Pro tyto účely byla vybrána výrobní společnost, která se specializuje na výrobu dveří a zárubní.
Creation and management of marketing distribution channels
Keywords: marketing; marketingový mix; markeringové řízení; distribuce; distribuční politika; distribuční systém; distribuční cesty; distribuční mezičlánky; řízení distribuce; marketing; marketing mix; marketing management; distribution; distribution policy; distribution system; distribution channels; distribution intermediaries; distribution management