Analýza činnosti podniku Antalis, s.r.o. z hlediska metod řízení zásob, logistiky a procesního řízení. - Švestková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou skladování, množství dodávek a logistiky.Cílem bylo analyzovat činnost vybrané společnosti z hlediska metod organizace zásob a řízení procesů se zaměřením na jeden z hlavních produktů společnosti. V úvodní části shrnuje základní teoretické pojmy vztahující se k tomuto tématu.Hlavní část je zaměřena na analýzu zásob, logistiku, prognózu zakázek a analýzu dodavatelských vztahů s cílem odhalit slabé stránky současného stavu ve firmě.
Analysis of company Antalis, Ltd. in terms methods of organizing supplies, logistics and process management
Keywords: Papír; Zásoba; Materiálový tok; Dodavatel; Sklad; Paper; Stock; Material flow; Supplier; Warehouse