Analýza podmínek chovu u brojlerů kuřat s přihlédnutím k mikroklimatickým podmínkám při řízeném režimu - Svoboda, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce je zaměřená na porovnání produkce vybraných druhů brojlerových kuřat, tj. hybridů ROSS 308 a COBB 500, v souvislosti s mikroklimatickými podmínkami v období od roku 2011 do roku 2014. Výzkumné šetření poskytne výpočty o průměrné délce výkrmu, živé hmotnosti, spotřeby kompletní krmné směsi na 1 kg přírůstku živé hmotnosti, indexy efektivnosti výkrmu, úhynu v závislosti vlivu na stáří rozmnožovacího chovu. Vzájemné srovnávání těchto zootechnických ukazatelů budou získány od podniku Tagrea s.r.o. s provozovnou v Čekanicích u Tábora.
Analysi breeding condition in broiler chickens taking into account the microclimatic condition in controlled mode.
Keywords: hybrid; ROSS 308; COBB 500; konverze; brojler; drůbež.; Hybrid; ROSS 308; COBB 500; conversion; broiler; poultry.