E-commerce - Marešová, Věra (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce zkoumá faktory, které ovlivňují důvěryhodnost či nedůvěryhodnost e-shopů v oblasti B2C. Cílem bylo vypracovat souhrn doporučení pro obchodníky, kteří se zabývají nebo uvažují o obchodování na internetu, a uvést konkrétní návrhy zlepšení pro vybraný e-shop.
E-commerce
Keywords: e-commerce; e-shop; online nakupování; e-business; internet; důvěra; důvěryhodnost; nákupní chování; B2C; e-commerce; e-shop; online shopping; e-business; internet; trust; credibility; shopping behavior; B2C