Výskyt a biotopové preference vybraných druhů obojživelníků na bývalém tankovém cvičišti v Českých Budějovicích - Boxanová, Silvie (Jihočeská univerzita, 2009)
Úkol této práce je zjistit jaký je výskyt a biotopové preference obojživelníků na bývalém tankovém cvičišti v Českých Budějovicích a jak se tyto stavy změnily za posledních třináct let.
The Occurrence and Biotope Preferences of Selected Amphibians on Abandoned Training-ground in České Budějovice
Keywords: obojživelník; sukcese; rybník; rozrušení; biotop; ekosystém; amphibian; succession; pond; disturbance; biotope; ecosystem