Spokojenost zákazníků se službami automobilového prodejce - Naske, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Téma této práce je: Spokojenost zákazníků se službami automobilového prodejce. Jako prodejce jsem si vybral společnost Porsche České Budějovice. Tento výzkum by měl najít silné a slabé stránky daného prodejce a pomoci mu zvýšit úroveň služeb, které poskytuje svým nynějším i budoucím zákazníkům. Výzkum je rozdělen na zkoumání služeb prodejních a služeb poprodejních. V praktické části práce nejdříve popíši postup, jakým jsem při sběru dat postupoval a poté již podrobně zveřejňuji a rozebírám výsledky. Dále data vyhodnotím a doporučím prodejce v jakým službách by se měl zlepšit. Přináším také mé návrhy, jak problémové služby vylepšit a kalkulaci nákladů na tyto změny.
Customer satisfaction with car dealer's services
Keywords: spokojenost zákazníků; strukturovaný rozhovor; průzkum spokojenosti; marketing; marketing služeb; 4P; customer satisfaction; structured interview; satisfaction survey; marketing; marketing services; 4P