Učivo o savcích v prvouce a přírodovědě - Novotná, Daniela (Jihočeská univerzita, 2007)
V této diplomové práci je zpracován obecný teoretický základ k tématu Savci, rozbor osnov ZŠ a učebnic pro prvouku a přírodovědu, návrhy a náměty pro prvouku a přírodovědu s využitím mezipředmětových vztahů a zhodnocení realizace některých námětů v praxi.
Subject matter of mammals in Homeland study and biology lessons
Keywords: savci; osnovy ZŠ; učebnice pro ZŠ; prvouka a přírodověda; mezipředmětové vztahy; theoretical principle of subject matter mammals; analisis curriculum of nature study and general science; relationship between subjects