Optimalizace poskytování internetu v Mikroregionu Bystřicko - Kaňka, Martin (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce zkoumá připojení k internetu ve vybraných školách Mikroregionu Bystřicko. Cílem této práce je návrh optimalizace připojení k internetu ve vybraných školských zařízeních Mikroregionu Bystřicko na základě porovnání nabídky poskytovatelů a potřeb školských zařízení. Praktickým výsledkem práce je návrh optimalizace připojení k internetu na základě nabídky poskytovatelů a analýzy potřeb vybraných školských zařízení mikroregionu. Tato práce může být použita jako podklad pro zlepšení nabídky služeb poskytovatelů internetu v mikroregionu.
The optimalization of internet providing in Microregion Bystřicko
Keywords: Poskytovatelé internetu; školská zařízení; Mikroregion Bystřicko; Internet Service Providers; educational institutions; the Microregion of Bystřicko