Herbochronologická studie cévnatých rostlin vysokohorské vegetace suchých Himalájí - Myšková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2016)
V suchých Himalájích byla provedena herbochronologická studie zaměřená na alometrické vztahy čtyř populací Potentilla pamirica nacházejících se v rozdílných nadmořských výškách.
Herbochronological study of vascular plants in the mountain vegetation of dry Himalayas
Keywords: Herbochronologie; Potentilla pamirica; alometrické vztahy; Herbochronology; Potentilla pamirica; allometry