Organizace výroby a práce ve vybraném zemědělském podniku - Vrzal, Karel (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce obsahuje analýzu organizační a řídící struktury zemědělského podniku a analýzu vybraných oblastí logistiky, jako jsou materiálové toky, manipulace, skladování a vztahy s odběrateli, resp. dodavateli. Na základě provedených analýz jsou navrhnuta opatření k odstranění nedostatků a ke zlepšení současného stavu v analyzovaných oblastech.
Organization of production and work in the chosen agricultural enterprise
Keywords: organizační struktura; řídící struktura; materiálový tok; manipulace s materiálem; logistika v zemědělství; odběratelé - dodavatelé; organization structure; control structure; material-flow; manipulation with material; logistics in agriculture; customer - supplier