Zpracování průzkumných prací ve zvolené lokalitě jako podklad pro KPÚ - Zavoralová, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce se zabývá zpracováním průzkumných prací podle platné metodiky pozemkových úprav v katastrálním území Borovany u Milevska. V práci jsou rozebrány přírodní podmínky území ? zejména klimatologické, hydrologické, pedologické a geologické charakteristiky. Součástí průzkumů je i vyhodnocení ochrany půdy, poměrů v oblasti vod, krajiny a přírody, posouzení dopravního systému a hospodářského využití území. Cílem této práce je stanovit veškeré skutečnosti a doporučení pro další etapy v projektu pozemkových úprav.
Survey analysis processing as the basis for complex land consolidation in the selected locality
Keywords: Pozemkové úpravy; komplexní pozemkové úpravy; katastrální území Borovany u Milevska; průzkumné práce; Land consolidation; complex land consolidation; cadastre unit Borovany u Milevska; exploration works