Motivace k supervizi dobrovolníků - Kotilová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Supervize v oblasti dobrovolné činnosti je důležitá pro poskytování zpětných vazeb a kvůli možnosti dalšího růstu dobrovolníků. Proto velice záleží na tom, jak jsou dobrovolníci osobně motivováni a jak k této motivaci přistupuje pořádající organizace. Práce představuje důvody, které ovlivňují motivaci dobrovolníka k účasti na supervizním setkání. Zabývá se otázkami, jak může organizace své dobrovolníky k účasti motivovat a jaké jsou důvody samotného dobrovolníka se supervize zúčastnit. Součástí bakalářské práce je i praktická část zabývající se důvody účasti a neúčasti na supervizních setkání v dobrovolnickém centrum ADRA v Českých Budějovicích.
Motivation to supervision of volunteers
Keywords: motivace k supervizi; supervize; dobrovolnictví; motivation to supervision; supervision; volunteering