Finanční výkonnost podniku - Konvalinová, Monika (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této práce je vysvětlení základních postupů a konstrukcí finančních ukazatelů, které jsou důležité a vhodné pro měření finanční výkonnosti. Dále zhodnocení finanční výkonnosti u společnosti Znovín Znojmo a případně navržení změn ve stávajícím způsobu financování.
Corporate financial performance
Keywords: podnik; finanční výkonnost; finanční ukazatele; company; financial performance; financial indicators