Vzdělání žáků s mentálním postižením v hlavním vzdělávacím proudu - Vlasáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá integrací žáků s lehkým mentálním postižením v hlavním vzdělávacím proudu.
Education of pupils with intellectual disabilities in mainstream education
Keywords: Integrace; mentální postižení; inkluzivní vzdělávání; asistent pedagoga; žák.; Integration; mental disability; inclusive education; teaching assistant; disciple.