Komunitní plánování sociálních služeb pro seniory v regionu Milevsko - Kahovcová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce detailně mapuje proces komunitního plánování sociálních služeb v milevském regionu. Ukazuje, že v regionu jsou vytvořeny velmi dobré podmínky pro další rozvoj procesu komunitního plánování. Současně upozorňuje, že sociální služby nejsou zajištěny jak kvantitativně, tak i v rámci celého území. Práce doporučuje některá opatření ke zlepšení komunitního plánování sociálních služeb v regionu Milevsko.
The Community planning of the social services for seniors in the region Milevsko
Keywords: Komunita; plánování; zadavatel; poskytovatel; uživatel; sociální; služba; péče.; Community; planning; submitter; provider; employer; social; service; care.