Interaktivita v prostředích s prostorovým zobrazováním - Severa, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2017)
Předmětem diplomové práce je zkoumání fenoménu prostorového zobrazení a rozdílných způsobů interakce. Práce se zabývá problematikou interaktivity a vymezení jednotlivých specifik rozdílných technologií. V rámci práce jsou jednotlivé koncepty empiricky ověřovány. Práce usiluje o nalezení specifik požadavků na interakci v rámci prostorového zobrazení.
Interactivity in an environment with spatial visualization
Keywords: Prostorové zobrazení; interakce; interaktivní prostředky; rozšířená realita; virtuální realita; specifikace interaktivních prostředků; Spatial visualization; interaction; interactive devices; augmented reality; virtual reality; specification of interaction devices