Domácí experiment při výuce fyziky na ZŠ - Martínek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato diplomová práce se zabývá domácí přípravou na výuku fyziky na ZŠ formou jednoduchých pokusů. Obsahuje sadu pracovních listů včetně didaktického rozboru a vyhodnocení dotazníkového šetření postojů žáků a rodičů k tomuto tématu. Pracovní listy je možno použít ve výuce fyziky na ZŠ. Závěry dotazníkového šetření dávají odpověď na otázku o vhodnosti zařazení domácích pokusů ve výuky fyziky z pohledu žáků a rodičů.
Home experimemt by physics education at basic schools
Keywords: domácí pokus; pracovní list; home experiment; worksheet