Uplatnění technologických komponentů dojících robotů na dojírnách. - Hrůša, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá uplatněním technologických komponentů dojících robotů na dojírnách. Teoretická část zahrnuje technický popis vybraných komponentů a postup dojení vybraným dojícím robotem. Praktická část obsahuje porovnání dostupných dojících robotů na tuzemském trhu.
Application of the technology components of milking robots on milking parlors.
Keywords: Dojící robot; mléko; dojírna; welfare; dojnice.; Milking robot; milk; milking parlor; welfare; dairy cow.