Význam svažitosti a expozice ve spontánní sukcesi vytěžených pískoven. - Kvarda, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2008)
Cíl práce je během jedné vegetační sezóny vymapovat pobřeží vybrané nádrže z hlediska svažitosti a expozice. Získaná data vyhodnotit metodami mnohorozměrné analýzy.
THE IMPORTANCE OF INCLINATION AND EXPOSITION IN SPONTANEOUS SUCCESSION OF EXTRACTED SANDPITS
Keywords: svažitost; expozice; vyhodnocení; inclination; exposition; evaluated