Vývoj maloobchodu ve vybraném státě EU (Slovensko a Itálie) - Šimák, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá vypracováním analýz vývoje maloobchodních sítí na Slovensku a v Itálii za posledních přibližně patnáct let. Podle výsledků získaných z obou analýz je následně provedeno srovnání vývoje maloobchodu v obou zemích.
Development of retailing in specific country of the European Union (Slovakia and Italy)
Keywords: vývoj; maloobchod; maloobchodní síť; maloobchodní jednotka; Slovensko; Itálie; development; retailing; retail network; retail unit; Slovakia; Italy