Zpracování plánu společných zařízení v komplexní pozemkové úpravě ve zvolené lokalitě - Švecová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2017)
Předmětem diplomové práce je zpracování plánu společných zařízení v komplexní pozemkové úpravě ve zvolené lokalitě. Plán společných zařízení obsahuje soubor opatření, které mají za úkol vytvářet podmínky pro racionální hospodaření, a rovněž zabezpečit ochranu přírodních zdrojů. Řešenou lokalitou je obec Lhotka. Obsahem diplomové práce je zhodnocení a popis katastrálního území se zaměřením na opatření k zpřístupnění pozemků, protierozní opatření k půdního fondu, opatření k tvorbě a ochraně ŽP a vodohospodářská opatření. Výsledky jsou uvedené v textové podobě, tak i grafické, zpracované prostřednictvím programu ArcGIS.
Processing of common facilities plan in the complex land consolidation in selected area
Keywords: pozemková úprava; průzkumové práce; plán společných zařízení; územní plán; eroze; územní systém ekologické stability; cestní síť; landscaping; survey work plan for joint facilities; zoning; erosion; territorial system of ecological stability; road network