Vybrané projekty revitalizací a tvorby mokřadů v západních Čechách - Cibulková, Karolína (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato práce se zabývá rešerší a hodnocením praktických projektů revitalizace mokřadů na zemědělské půdě. Cílem práce je shromáždění informací ze čtyř projektů zabývajících se revitalizacemi vodních toků a tvorbě mokřadů v západních Čechách.
Selected restoration projects and wetland creation in western Bohemia
Keywords: Revitalizace; mokřady; biodiverzita; životní prostředí; tůně; vodní tok; Revitalization; wetlands; biodiversity; environment; ponds; watercourse