Návrh nabídky animačních aktivit vybraného ubytovacího zařízení - Nahodilová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh nabídky animačních aktivit ve vybraném ubytovacím zařízení. Aby nabídka animačních aktivit mohla být vytvořena, musí se provést analýza organizačně - personálních, materiálně - technických a ekonomických podmínek. Analýza zjistí, zda jsou vhodné podmínky pro vykonávání animačních aktivit. Součástí práce je také dotazníkové šetření pro zjištění zájmu o nabídku animačních aktivit ve vybraném ubytovacím zařízení a poté pro tvorbu nabídky animačních aktivit. Pro provedení analýzy a dotazníkového šetření byl vybrán Hotel Zámek Valeč, který se nachází v kraji Vysočina. Na základě dotazníkového šetření byla získaná data, která byla hodnocena z hlediska pestrosti animačních aktivit a jejich cenových relací. Výsledkem celé práce je navrhnutí konkrétních animačních aktivit, které by mohl hotel nabízet jako doplňkové služby pro lepší uspokojení hotelových hostů.
Draft offer animation activities of the selected acommodation
Keywords: Animační aktivity; Hotel Zámek Valeč; doplňkové služby; Animation activities; Hotel Chateau Valeč; complementary services