Přeměny podnikatelských subjektů podle nové legislativy - Fraňková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2017)
Problematika přeměn podnikatelských subjektů v sobě zahrnuje právní, daňové a účetní aspekty, které na sebe vzájemně navazují. V praxi se jedná o poměrně složitou a častou záležitost a vždy je nutné zvážit povinnosti ze všech těchto oblastí. Tato diplomová práce může sloužit jako souhrnný náhled na problematiku přeměn obchodních korporací.
Business Combinations and Transformations in Accordance with New Legislation
Keywords: Právní; daňové a účetní aspekty; konečná účetní závěrka; ocenění jmění; zahajovací rozvaha.; Legal; tax and accounting aspects; Closing Accounts; Asset Valuation; Opening Balance Sheet.