Zabezbečení prostoru - Hromek, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá možnostmi řešení zadaného námětu za využití číslicové a počítačové techniky včetně připojení do sítě LAN a WAN v několika variantách. Zároveň práce popisuje sestavení, oživení a praktické využití sestaveného funkčního vzorku.
Securing of territory