Zubní zdraví u dětí - výchova v prevenci zubního kazu u dětí - Hůlková, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Zubní zdraví u dětí - výchova v prevenci zubního kazu u dětí
Children's dental health - children's education in prevention of dental caries.
Keywords: zubní kaz; prevence zubního kazu u dětí; postižení kazem v časném dětství; dentální hygiena; dental health; dentak caries; childern´s dental caries prevention; dental hygiene