Studium možnosti použití kotveného Zymosanu A pro imunoterapii melanomu. - Kovářová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této práce bylo zkoumat účinek kovalentně kotveného Zymosanu A na regresi nádoru. Pro zvýšení účinnosti byl Zymosan kombinovám s dalšími agonisty Toll-like receptorů.
Study of the possibility to use anchored Zymosan A for immunotherapy of melanoma.
Keywords: imunoterapie nádorů; melanom; Zymosan A; flagelin; histologie; cancer immunotherapy; melanoma; Zymosan A; flagellin; histology