Streaming pomocí technologií FLASH - Zezula, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá pojednáním o flashovém streamingu ve všech jeho formách. Její hlavní součástí je porovnání a vymezení vlastností flashových streamingových serverů a to v komereční a open source podobě. Prostor bude věnován také kodekům, jenž servery využívají.
FLASH-video streaming technology
Keywords: Flash; Streamování; Adobe; Wowza; Red5; Flex; VOD; Live; Kodek; Flashové video; Flash; Streaming; Adobe; Wowza; Red5; Flex; VOD; Live; Codec; Flash video