Marketingová komunikace hotelu SwissHouse - Candrová, Noemi (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této diplomové práce bylo na základě analýzy současného stavu marketingové komunikace navrhnout řešení pro zlepšení této komunikace. Autorka diplomové práce charakterizuje hotel SwissHouse, poté analyzuje užívané nástroje marketingové komunikace a na základě zjištění navrhuje řešení pro zlepšení marketingové komunikace hotelu SwissHouse.
Marketing communication of the hotel SwissHouse
Keywords: marketingová komunikace; Facebook; recenze; přímá pošta; marketingový výzkum; marketing communication; Facebook; reviews; direct mailing; marketing research