Systém odměňování zaměstnanců v podniku - Plhalová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato práce analyzuje systém odměňování zaměstnanců v podniku UOL, a.s, který zprostředkovává účetní služby ostatním podnikům. Zaměstnanci zde pracují na různých pozicích a jsou odlišně odměňováni. V této práci je popsána celá organizační struktura. Ředitelka podniku poskytla informace o zaměstnancích, jejich pozicích, mzdě a benefitech, které dostávají. Většina zaměstnanců je ohodnocena dle jejich výkonnosti. Podnik již poskytuje některé benefity například sick days a poskytování firemního automobilu. V této práci je popsaný celý systém odměňování včetně poskytovaných benefitů. Efektivnost systému je hodnocena pomocí osobních nákladů. Hlavním cílem je zhodnotit silné a slabé stránky a navrhnout způsoby, jak jej zlepšit.
Employee rewarding system in the company
Keywords: systém odměňování; benefity; osobní náklady; rewarding system; benefits; staff costs